Farewell Party

Прощатись завжди складно, особливо, якщо це стосується близьких людей. І часто ми не встигаємо сказати, як ми любимо і цінуємо їх, а це дуже неправильно  В цю неділю ми проводжали додому нашу Лору, яка за неповних два роки стала частинкою нашої #ЛагіднаХатинкаFamily.

Лора провела в Україні два роки. Вона була волонтером Корпусу Миру і весь цей час вчила школярів англійській мові і проводила розмовні клуби для всіх бажаючих. Але вона не просто вчила англійської, вона передавала дітям почуття цінності, впевненості, потрібності. Це взагалі неможливо оцінити і так круто, що це трапилось і в їх, і в нашому житті. А ще Лора проводила розмовний клуб для літніх людей. Клас же? 

От і нам хотілось зробити щось особливе для неї, щоб вона і цю частинку тепла і нашої країни забрала з собою додому :)

Готувати сюрприз-вечірку було важче ще і тому, що Лора в цей час жила у нас і нам довелось докласти немалих зусиль, щоб тримати всю підготовку в секреті :) Але все можливо, коли є бажання і чудова команда! :)

































0 коментарі:

Дописати коментар

 

Instagram

About me

Оксана Тисовська
Привіт! Мене звати Оксана. Цей блог про мене, дорогих для мене людей, зенненхундів-сабакбарабак Марка і Ларса, лагідну хатинку і фотографію

Contacts

+38 050 3821085
springfrom@gmail.com