Привіт, 2015-й!


Я ще ніяк не втягнусь в рутину з цим новим блогом. І, наче, так багато різних планів в голові, а ніяк не дійду до їх реалізації. Це, до речі, одна з основних моїх проблем по життю.
З запізненням всіх вітаю з Новим роком!Дуже хотілось би, щоб він був кращим, за минулий в усьому. Будемо сподіватись і молитись.
В останній день року мала дві сімейні зйомки в студії. Це прикольне проведення 31-го. Незвичне, але цікаве. Цікавим був і досвід по приїзді додому виявити, що з однієї камери обидві зйомки не читаються взагалі. Трохи паніки і істєрікі, але харашо, что єсть на свєтє друзья, і пабам! десь біля 9-ї вечора все було відновлено, фух. Сімейство, співчуваючи, ходило тихенько, нарубали олів"є. Більше ні сил, ні натхнення не було ні на що і ми завалились спати ще далеко до півночі :) Ялинку також купували по дорозі додому зі зйомки. Нєрамантічна, знаю. Але правда :)
Рік починається дивно. Але ми не забобонні, це добре. Вчора гуляли з Марком околицями і ця зєнненхундська морда умудрилась провалитись під кригу. Напереживались, поки витягли... Добігли додому, зігріли, видихнули ) Пригоди!
Вже третій день плануємо написати New year's resolutions і то одне, то інше )) Зараз вже йдемо. Включимо ялинку і хорошу музику і спробуємо це зробити. А ви вже написали? А що там цікавого? Діліться :)

Фото з останньої фотосесії в 2014-му :)


0 коментарі:

Дописати коментар

 

Instagram

About me

Оксана Тисовська
Привіт! Мене звати Оксана. Цей блог про мене, дорогих для мене людей, зенненхундів-сабакбарабак Марка і Ларса, лагідну хатинку і фотографію

Contacts

+38 050 3821085
springfrom@gmail.com