New Years Resolutions

Взагалі, якщо чесно, я ніколи цього не робила і завжди захоплювалась тими, хто вміє планувати свій рік. Цього разу вирішила спробувати. Це виявилось цікавим і корисним - порефлексувати над минулим роком (він був страшний, да), подумати-помріяти-попланувати цей. Я не є асом довготермінового планування, я навіть не купую зимовий одяг в кінці сезону зі знижками :) Але якісь речі продумала-спланувала-розписала. Про те, що з цього вийде теж планую тут ділитись :)
А як це робите ви?
Взагалі, на відміну від жж, тут дуже дивно тим, що майже відсутній зворотний зв"язок :)


2 коментарі:

  1. привіт :) згодна з Вами, що тут туго з фідбеком, але я слідкую за Вашим блогом ще з жж. а щодо планування, то колись пробувала похвилинно розписувати свої дні, але через тиждень такого життя зрозуміла, що то не для мене. а якісь особливі мрії-плани записую у свою маленьку книгу мрій :))

    ВідповістиВидалити
  2. привіт-привіт! дуже дякую і страшенно приємно, що читаєте!
    я також пробувала багато різних систем планування і теж закидала ))) ну, але, все рівно, пробуватиму :) раптом, знайду ту, яка працюватиме!
    а книга мрій - це супер ідея! :)

    ВідповістиВидалити

 

Instagram

About me

Оксана Тисовська
Привіт! Мене звати Оксана. Цей блог про мене, дорогих для мене людей, зенненхундів-сабакбарабак Марка і Ларса, лагідну хатинку і фотографію

Contacts

+38 050 3821085
springfrom@gmail.com